OGIBiz Website

Menu
2880066
Space
2880085
Main Description
2880086

Δημιουργήσαμε έναν χώρο όπου  μπορεί κανείς να βρει καταφύγιο και να χαλαρώσει από την ένταση και το άγχος του σύγχρονου τρόπου ζωής, καθώς και να ξεκινήσει ένα βαθύ, εσωτερικό, θεραπευτικό ταξίδι, με στόχο να αλλάξει κυριολεκτικά την ζωή του. Κινούμαστε με γνώμονα την αγάπη και τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο και προσφέρουμε υπηρεσίες για την ενίσχυση της πνευματικής αλλά και της σωματικής υγείας. Ασχολούμαστε με τον άνθρωπο στην ολότητα του χρησιμοποιώντας τεχνικές για την απελευθέρωση συναισθημάτων και την επούλωση τραυμάτων που έχουν επίδραση στο φυσικό μας σώμα. Έτσι, εφόσον αρχικά καταφέρουμε να θεραπεύσουμε τα ψυχολογικά – συναισθηματικά θέματα, θα μπορέσουμε να ισορροπήσουμε το σώμα, το πνεύμα και τον νου!!!

Main Description
2880087

Κρυσταλλοθεραπεία

Horizontal Image Area
2880088

   Η κρυσταλλοθεραπεία, είναι μια θεραπευτική μέθοδος αρκετά δημοφιλής που χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα. Σκοπός της κρυσταλλοθεραπείας, είναι να απαλύνει τους σωματικούς και ψυχολογικούς πόνους, καθώς οι κρύσταλλοι έχουν διαφορετικές θεραπευτικές ιδιότητες διότι κάποιοι εκπέμπουν ενέργεια ενώ κάποιοι άλλοι απορροφούν τους πόνους. Μέσω της ηλεκτρομαγνητικής δύναμης τους, η θεραπεία μέσω των κρυστάλλων μπορεί να διεισδύσει σε κάποιες περιοχές του σώματος μέσω του λεμφικού συστήματος.
   Οι κρύσταλλοι μπορούν να βοηθήσουν στην διαδικασία της αφύπνισης, δείχνοντας και διδάσκοντας μας πώς να ευθυγραμμίσουμε τον εαυτό μας με εκείνη την ουσία η οποία δημιουργεί και συνθέτει ολόκληρο το σύμπαν. Όταν κανείς εναρμονίζεται με έναν κρύσταλλο, ο κρύσταλλος γίνεται ένας καθρέπτης που θα αντανακλά το εσωτερικό φως μέσα στην συνειδητότητα. Ο διαλογισμός, η οραματοποίηση, η ψυχική άσκηση, η γιόγκα, η προσευχή ή οι προσωπικές τεχνικές, σε συνδυασμό με την χρήση κρυστάλλων, μπορούν να χρησιμοποιούνται για να γαληνεύει ο νους ώστε να έχει μια πιο ξεκάθαρη αντιληπτικότητα.

Με όλους τους παραπάνω τρόπους, μπορεί να επιτευχθεί μεγαλύτερος αυτοέλεγχος, περισσότερη εσωτερική ειρήνη, προσωπική σύνδεση με την πηγή της αλήθειας και ικανότητα προσπέλασης σε πληροφορίες που δεν είναι προσιτές με άλλον τρόπο.
    Η τέχνη της κρυσταλλοπεραπείας απαιτεί συνεχή νοητική συγκέντρωση και ικανότητα απομάκρυνσης των ατομικών προβλημάτων, με μοναδικό σκοπό να παραμείνει κανείς εναρμονισμένος με το άτομο πάνω στο οποίο εργάζεται. Όταν αντίστοιχα δέχεσαι μια κρυσταλλοπεραπεία , όλα τα μπλοκαρίσματα στο νοητικό ή στο συναισθηματικό σώμα θα αναδυθούν στο συνειδητό νου, ώστε να εξετασθούν και να αντιμετωπιστούν από μια διευρυμένη προοπτική. Οι κρυσταλλοθεραπείες έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να φέρνουν μια μεγαλύτερη ενέργεια φωτός και χρώματος μέσα στην αύρα, καθώς το φυσικό φως αντανακλάται από τους λίθους και μεγεθύνεται η ενέργεια. Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μας οδηγεί σε μια πιο ξεκάθαρη αντίληψη των θεμάτων που έχουν προκύψει στη ζωή μας. Με αυτή ακριβώς την ενόραση μπορεί κανείς να αποκομίσει μια μεγαλύτερη και πιο βαθιά κατανόηση για τα πολύτιμα μαθήματα της ψυχής του, την καρμική κάθαρση, τους κύκλους εξέλιξης και γενικότερα να οδηγηθεί σε μια πλήρη ατομική ενδυνάμωση.
    Η κρυσταλλοθεραπεία είναι λοιπόν μια θεραπεία διαδοχικών φάσεων και σε βάθος χρόνου έχει τη δυνατότητα να επιφέρει πλήρη ίαση του νοητικού, του συναισθηματικού, του φυσικού και του πνευματικού σώματος!

Main Description
2880089

Theta Healing®

Main Description
2880090

   Το Theta Healing, είναι μια από τις πιο δραστικές τεχνικές ενεργειακής θεραπείας που έχει δημιουργηθεί από την Vianna Stibal. Είναι μια τεχνική διαλογισμού που επιφέρει σωματική, ψυχολογική και πνευματική θεραπεία η οποία δεν εστιάζει σε μια θρησκεία, αλλά τις αποδέχεται όλες έτσι ώστε να υπάρξει βαθιά σύνδεση με τον δημιουργό. Μέσω της τεχνικής αυτής, αλλάζουμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις που μας βασανίζουν από την στιγμή της γέννησης μας έτσι ώστε να αποκτήσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής και έναν θετικό τρόπο σκέψης. Κατά την διάρκεια της συνεδρίας, χρησιμοποιείται ένας καθοδηγούμενος διαλογισμός για να εισέλθουμε στο υποσυνείδητο και να ξεκινήσουμε την αντικατάσταση των περιοριστικών πεποιθήσεων με τις αντίστοιχες ωφέλιμες τους.
   Στο Asclepias, χρησιμοποιούμε έναν πρωτοποριακό συνδυασμό της τεχνικής αυτής με την τεχνική της κρυσταλλοθεραπείας, που συνδυάζουμε τα οφέλη του Theta Healing με τις υψηλές δονήσεις του κρυσταλλικού βασιλείου και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά μοναδικά!

Main Description
2880091

Μεταφυσική Ανατομία

Main Description
2880092

   Η μεταφυσική ανατομία, είναι μια τεχνική προσωπικής ανάπτυξης βασιζόμενη στα τραύματα, η οποία έχει δημιουργηθεί από την Evette Rose και μας υπενθυμίζει τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να επανασυνδεθούμε με την ικανότητα αυτοϊασης που όλοι έχουμε.
   Με την μεταφυσική ανατομία ο κάθε άνθρωπος έχει την δυνατότητα να δουλέψει τα ψυχολογικά τραύματα που έχουν αποθηκευτεί μέσα στο σώμα του (ακόμα και από την περίοδο που ήταν έμβρυο στην μήτρα!) και προκαλούν σωματικό ή ψυχολογικό πόνο, απελευθερώνοντας  τα τραύματα αυτά και κάνοντας τις σχετικές αποταυτίσεις ανάμεσα στα αρνητικά συναισθήματα και στα ένστικτα που είναι εμπλεκόμενα στην κάθε περίπτωση τραύματος.

Το τραύμα δεν είναι μια ασθένεια, αλλά είναι μια ανθρώπινη εμπειρία που έχει ριζωθεί στα ένστικτα επιβίωσης.

Peter A. Levine, PhD

Main Description
2880093

Ολιστική Προσέγγιση Μυοσκελετικών και Άλλων Παθήσεων

Main Description
2880094

   Όλες οι παραπάνω τεχνικές, μπορούν να συνδυαστούν παράλληλα με συνεδρίες με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα υγείας και ευεξίας Κ2 Health Products που συνδυάζουν την υπέρυθρη ακτινοβολία με τις ευεργετικές επιδράσεις των κρυστάλλων ενισχύοντας την ικανότητα του οργανισμού για αυτοϊαση.

   Τα μηχανήματα αυτά, μας προσφέρουν έναν πιο φυσικό τρόπο αντιμετώπισης σωματικών θεμάτων του μυοσκελετικού συστήματος, του νευρικού συστήματος, του πεπτικού και άλλων συστημάτων του οργανισμού.

Banner
2880095
Main Description
2880096

Αν έχετε κουραστεί πλέον από τους ταχύτατους ρυθμούς που κυλάει η ζωή μας και νιώθετε ότι η ψυχολογία σας έχει μεγάλο αντίκτυπο στην φυσική κατάσταση του σώματος σας, τότε αξίζει πραγματικά να επισκεφτείτε τον χώρο μας. Να σχεδιάσουμε μαζί τις κατάλληλες συνεδρίες σύμφωνα με τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες και να ξεκινήσουμε έτσι ενα μαγευτικό εσωτερικό ταξίδι προς το φως, μέσα από την αγάπη, τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη για την ίδια την ύπαρξη της ζωής. Μπορούμε να δουλέψουμε μαζί όλα τα θέματα που σας απασχολούν και να αλλάξετε έτσι τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε την ίδια τη ζωή. Μπορούμε να απελευθερώσουμε καταπιεσμένα συναισθήματα, να ολοκληρώσουμε τραύματα και να αποφορτίσουμε έτσι την ένταση που είναι αποθηκεμένη στο φυσικό σώμα. Ο μόνος τρόπος για να έλξουμε κάτι καλύτερο στην ζωή μας και να αλλάξουν οι καταστάσεις οι οποίες βιώνουμε, είναι να γίνουμε εμείς οι ίδιοι καλύτεροι, ξεκινώντας το ταξίδι της αυτογνωσίας και της αυτοβελτίωσης. Με την βοήθεια των κρυστάλλων, ενισχύουμε το ενεργειακό μας πεδίο, αυξάνουμε τις δονήσεις μας και έχοντας δουλέψει την ίδια μας την στάση απέναντι στα θέματα που μας απασχολούν, καταφέρνουμε να γίνουμε εμείς οι ίδιοι ενισχυτές και δημιουργοί της ζωής. Αντλούμε από μέσα μας την δύναμη και καταφέρνουμε να νιώσουμε την εσωτερική ηρεμία και ισορροπία, δίχως να μας επηρεάζουν οι εξωτερικές καταστάσεις που βιώνουμε. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλα είναι μέσα μας, όλο το σύμπαν είναι μέσα μας!

Footer
2880071

Επικοινωνία


 2310 403612

 : 6948405429

 : margarita@asclepiashealing.gr

Βρείτε μας


 Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 215, Θεσσαλονίκη 

SOCIAL MEDIA