OGIBiz Website

Menu
2880066
Space
2880076
Horizontal Image Area
2880078

Καλώς ήλθατε στην Ιστοσελίδα μου!!!

    Ονομάζομαι Μαργαρίτα Κουτσουμπή και γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη. Από μικρή είχα μεγάλη αγάπη για τον συνάνθρωπο, καθώς και τεράστια εσωτερική κατανόηση στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι γύρω μου. Θυμάμαι πάντα τον εαυτό μου να φέρνει στο σπίτι κάθε αδέσποτο ζώο που συναντούσα στον δρόμο μου, με σκοπό να του παρέχω τροφή, περίθαλψη και κατάλληλη στέγη. Πέρα από τα ζώα θυμάμαι σε κάθε διάλειμμα του σχολείου να έρχονται οι συμμαθητές μου και να μου μιλάνε για τα θέματα – προβλήματα που τους απασχολούσαν. Προσπαθούσα πάντα, με λογική για την ηλικία μου σκέψη να τους δίνω κουράγιο και να τους προσφέρω λύσεις για τα προβλήματά τους.
    Όνειρο ζωής ήταν να ακολουθήσω την Ιατρική επιστήμη, αλλά το σύμπαν και ο δημιουργός, είχαν επιλέξει μια διαφορετική επαγγελματική πορεία για εμένα! Έτσι, στα 18 μου βρέθηκα να σπουδάζω Οικονομικά στο City University of London, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου και αφού πήρα πτυχίο βγαίνοντας πρώτη στο έτος μου, είχα την τιμή και την ευλογία να πάρω υποτροφία για το μεταπτυχιακό μου στο Cash Business School του Λονδίνου με τίτλο MSc in Logistics, Trade and Finance. Εκεί είχα την τύχη να γνωρίσω ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο ζωής, διαφορετική κουλτούρα, θρησκεία κλπ. , οι οποίοι με βοήθησαν να έρθω σε επαφή με τον κόσμο του διαλογισμού και των κρυστάλλων.
   Τελειώνοντας τις σπουδές και το μεταπτυχιακό μου, το 2002 επέστρεψα στην Ελλάδα όπου ξεκίνησα να εργάζομαι στην οικογενειακή επιχείρηση στον κλάδο της μεταφοράς καυσίμων.

Μέσα στην εταιρία, πέρασα από όλες τις θέσεις, έτσι ώστε να αποκτήσω εμπειρία σε όλα τα επίπεδα όπως λογιστικά, φοροτεχνικά θέματα, εμπορικά ζητήματα και διαχείριση κρίσεων σε κάθε δυνατή περίπτωση.
   Ενώ όλα κυλούσαν υπέροχα και είχα εγκλιματιστεί στο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον, τον Ιούνιο του 2009 έχασα ξαφνικά τον πατέρα μου. Βιώνοντας την θλίψη, την απόγνωση και την οργή, ξεκίνησα το ταξίδι της εσωτερικής αναζήτησης, αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Βρέθηκα λοιπόν να είμαι η μοναδική διαχειρίστρια της μεταφορικής εταιρίας και μια από τις ελάχιστες γυναίκες στον κλάδο των καυσίμων στην Ελλάδα. Δεχόμενη όλη αυτήν την πίεση σε ένα τόσο σκληροπυρηνικό, απαιτητικό και αρνητικά φορτισμένο χώρο, ξεκίνησα να παρακολουθώ σεμινάρια αυτοβελτίωσης και αργότερα ήρθα σε επαφή με τις τεχνικές του Komyo Reiki, Theta Healing, Metaphysical Anatomy, Crystal Therapy, Access Consciousness κ.α., ως μαθητευόμενη.

Main Description
2880080

   Καθώς περνούσαν τα χρόνια, παρατηρούσα την γαλήνη, την ψυχική ηρεμία και την βελτίωση του ίδιου μου του εαυτού, μέσα από την μελέτη όλων αυτών των εναλλακτικών τεχνικών. Έτσι, συνδυάζοντας την μόνιμη εσωτερική μου ανάγκη για βοήθεια προς τον συνάνθρωπο, αποφάσισα να συνεχίσω το ταξίδι στον κόσμο αυτόν, όχι μόνο ως μαθητευόμενη αλλά και ως θεραπεύτρια. Τελικά, το 2020 αποφάσισα να αφήσω πίσω μου τον κλάδο των μεταφορών και των καυσίμων και να ασχοληθώ με την ολιστική προσέγγιση των θεμάτων των ανθρώπων.

   Παρόλες τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίσαμε λόγω της πανδημίας, έχοντας ως μοναδικό όραμα την ενασχόληση μου με τις ολιστικές θεραπείες, βρήκα την δύναμη και κατάφερα να δημιουργήσω τον νέο μου χώρο Asclepias The Art Of Healing. Η όλη φιλοσοφία πίσω από την δημιουργία του χώρου αυτού στηρίζεται στην αγάπη για τον συνάνθρωπο, στην κατανόηση των προβλημάτων του, καθώς και στην πνευματική αφύπνιση των ψυχών που είναι έτοιμες να εξελιχθούν.

Main Description
2880081

«Three C’s in Life:
Choices, Chances, Changes
You must make a choice to make a chance or your life will never change

֮ Buddha ֮

Vertical Image Area
2880082
Footer
2880071

Επικοινωνία


 2310 403612

 : 6948405429

 : margarita@asclepiashealing.gr

Βρείτε μας


 Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 215, Θεσσαλονίκη 

SOCIAL MEDIA